Go Back   Winnipesaukee Forum > Support Forum > Site Support Forum
Home Forums Gallery YouTube Channel Classifieds Links Calendar Register FAQDonate Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2013, 12:07 PM   #1
BroadHopper
Senior Member
 
BroadHopper's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Laconia NH / Bozeman MO
Posts: 4,706
Thanks: 2,223
Thanked 818 Times in 569 Posts
Default Ie 11

I migrated over to IE 11 and I lost the thanks button. Should I go back to IE 10 or is there a fix?

Thanks
__________________
Someday may never be an actual day.
BroadHopper is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 01:08 PM   #2
upthesaukee
Senior Member
 
upthesaukee's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Alton Bay
Posts: 4,624
Thanks: 1,361
Thanked 1,389 Times in 755 Posts
Default Similar problems, but not with IE 11

I had a similar problem with a different website, where I lost a function on the site. It was there one day and not the next.

I logged out and logged back in... no help.

I logged out and rebooted the PC... no help.

I logged out, cleared out my browser history (hadn't done that in months), rebooted, logged in... problem solved.

Just coincidence? Don't know... just know that a chance shot seemed to help.

Only bad thing was every application that required a log-in needed to be re-done. It was fun remembering which user names and passwords went together.
__________________
I Live Here... I am always UPTHESAUKEE !!!!
upthesaukee is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 01:14 PM   #3
Orion
Senior Member
 
Orion's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Cow Island
Posts: 881
Thanks: 515
Thanked 161 Times in 80 Posts
Default comes and goes

I had lost it yesterday and this morning, but now it's back. Running MacBook.
Orion is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 01:58 PM   #4
codeman671
Senior Member
 
codeman671's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,475
Thanks: 91
Thanked 361 Times in 228 Posts
Default

In your browser go to Tools, Compatibility View Settings, and add the website. We are having similar issues with a number of websites we use for work and this takes care of it.
codeman671 is offline   Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to codeman671 For This Useful Post:
BroadHopper (12-06-2013), Orion (12-07-2013), upthesaukee (12-06-2013)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

This page was generated in 0.45217 seconds