Go Back   Winnipesaukee Forum > Support Forum > Site Support Forum
Home Forums Gallery Blogs YouTube Channel Classifieds Links Calendar Register FAQDonate Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2013, 10:52 PM   #1
Winnilifer
Senior Member
 
Winnilifer's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tyngsborough, Ma & Laconia, NH
Posts: 53
Thanks: 14
Thanked 19 Times in 17 Posts
Default Private message sent problem

I have returned 2 private messages to forum members but they do not appear in my "sent" folder - another forum member having same problem. I have sent 2 messages to the WM and no response as yet. Am I doing something wrong or is there a problem with this function presently? Thanks for any help.
Winnilifer is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2013, 09:32 AM   #2
HellRaZoR004
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Litchfield/Gilford
Posts: 825
Thanks: 232
Thanked 224 Times in 131 Posts
Default Selection

When creating a new message you need to make sure you select "Save a copy of this message in your Sent Items folder."
HellRaZoR004 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HellRaZoR004 For This Useful Post:
Winnilifer (10-17-2013)
Old 10-17-2013, 11:03 AM   #3
Winnilifer
Senior Member
 
Winnilifer's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tyngsborough, Ma & Laconia, NH
Posts: 53
Thanks: 14
Thanked 19 Times in 17 Posts
Default

Oh I see you have to go into advanced then hit that button. I was just sending from first return page and expecting it to be there.
Winnilifer is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

This page was generated in 0.44771 seconds