Go Back   Winnipesaukee Forum > Winnipesaukee Forums > Area WebCAMs
Home Forums Gallery Blogs YouTube Channel Classifieds Links Calendar Register FAQDonate Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2018, 07:44 AM   #1
TCC
Senior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Wolfeboro
Posts: 115
Thanks: 77
Thanked 52 Times in 20 Posts
Default Wolfeboro Bay web cam

Is there a problem with this camera? For the past 24 hours, all I get is a still shot from about 4am Friday morning. I tried rebooting my computer ... no joy.
TCC is online now   Reply With Quote
Old 06-25-2018, 10:28 AM   #2
webmaster
Moderator
 
webmaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,167
Blog Entries: 1
Thanks: 317
Thanked 2,743 Times in 645 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TCC View Post
Is there a problem with this camera? For the past 24 hours, all I get is a still shot from about 4am Friday morning. I tried rebooting my computer ... no joy.
Their Youtube feed is not working because they are not using the right embed link on their web page. There is a persistent link they need to use or this will happen. It is still not working this morning but here's the feed when I embed the current link which will change and then show old footage:

webmaster is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to webmaster For This Useful Post:
TCC (06-25-2018)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

This page was generated in 0.24664 seconds