Go Back   Winnipesaukee Forum > Winnipesaukee Forums > Area WebCAMs
Home Forums Gallery Blogs YouTube Channel Classifieds Links Calendar Register FAQDonate Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2015, 07:07 AM   #1
Oletimer
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 89
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Wolfeboro Cam

Wolfeboro cam is still showing image dated 9-24-15! Anyone else the same or no problem? Thanks.
Oletimer is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2015, 09:26 AM   #2
Oletimer
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 89
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default wolfeboro cam.

Why moved please?
Oletimer is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2015, 12:01 PM   #3
Oletimer
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 89
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default cam image

Image now shows correct date-thanks Webmaster or whoever.
Oletimer is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 04:35 AM   #4
snowflake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 130
Thanks: 1
Thanked 16 Times in 14 Posts
Default Wolfeboro Cam

I'm getting message page can't be displayed. Is it the cam or my crazy computer? I miss that beautiful view. Thanks.
snowflake is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 05:39 AM   #5
wifi
Senior Member
 
wifi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Lakes Region
Posts: 1,321
Thanks: 282
Thanked 287 Times in 169 Posts
Default

Same on my computers, home, work, etc. I think its a setting, such as cross site scripting, I have my security set pretty high and don't allow much craziness. I'll try messing with those settings soon.
wifi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-23-2015, 01:54 PM   #6
Jersey Ed
Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 24
Thanks: 231
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Same message and no picture on my computer either.
Jersey Ed is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 03:49 PM   #7
Oletimer
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 89
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

No picture today on my computer also!
Oletimer is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2015, 04:17 PM   #8
snowflake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 130
Thanks: 1
Thanked 16 Times in 14 Posts
Default Wolfeboro cam

Any solutions? I notice cam is labeled nest. Is that new? I'm hopeless at fixing. Thanks.
snowflake is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2015, 08:43 AM   #9
webmaster
Moderator
 
webmaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,167
Blog Entries: 1
Thanks: 317
Thanked 2,743 Times in 645 Posts
Default

When I go to the WeirsCAM page and click on the thumbnail I see the Wolfeboro CAM image taken a few minutes ago. I don't see any reference to Nest. This is the URL:

http://wolfeborocam.com/

This is the direct link to the image:

http://wolfeborocam.com/images/camera0.jpg

webmaster is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 08:02 AM   #10
Island Girl
Senior Member
 
Island Girl's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central MA
Posts: 2,335
Thanks: 16
Thanked 508 Times in 172 Posts
Default All the Winnipesaukee Cams

You can always find the cams here.... http://www.rattlesnakecam.com/watch.htm

IG
__________________
Island Girl

....... Make Lemonade
Island Girl is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

This page was generated in 0.07394 seconds