Go Back   Winnipesaukee Forum > Support Forum > Site Support Forum
Home Forums Gallery YouTube Channel Classifieds Links Blogs Calendar Register FAQDonate Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2017, 10:15 AM   #1
webmaster
Moderator
 
webmaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 1,896
Default Site Downtime

Sorry for the downtime Friday night into this morning. If you visited during that time you may have experienced various messages and errors.

The downtime was necessary to migrate the site to a new 64 bit SSD server (VPS) and then upgrade the forum and other software to be compatible with the new server.

The only feature that I am unable to get working so far is the "Thank You" feature. That is a 3rd party module that hasn't been updated in 6 years and is not compatible with the new server. I'm going to try to find a replacement that will let me keep all the existing "thanks" but we will have to live without that feature until I find a solution.

I haven't completely tested the other site features (Photopost, Classifieds, etc.) so some may remain disabled for a little longer.

Thanks for your patience.
webmaster is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 10:57 AM   #2
joey2665
Senior Member
 
joey2665's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Meredith Bay & LI, NY
Posts: 567
Default

I'd like to hit thanks but I can't. Lol. So I will just say Thank You


Sent from my iPhone using Winnipesaukee Forum mobile app
joey2665 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 11:11 AM   #3
jbolty
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 179
Default

pic post works
Attached Images
 
jbolty is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 07:36 PM   #4
phoenix
Senior Member
 
phoenix's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: phoenix and moultonboro
Posts: 1,029
Default

don we all owe you such a big debt of gratitude for all you do for us. Hip hip hooray
__________________
it's tough to make predictions specially about the future
phoenix is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 08:33 PM   #5
trfour
Senior Member
 
trfour's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Lakes, Central NH. and Dallas/Fort Worth TX.
Posts: 3,248
Thumbs up As always

Wonderful job Don!!!!
Over all these many years I am so thankful and grateful to have so enjoyed the sharing of photos and the Treasure chest of info that you have provided for all...
THANK YOU...

Terry
__________________
trfour

Always Remember, The Best Safety Device In The Boat, or on a PWC Snowmobile etc., Is YOU!

Safe sledding tips and much more; http://www.snowmobile.org/snowmobiling-safety.html
trfour is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-14-2017, 06:33 AM   #6
GBGX2
Senior Member
 
GBGX2's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Alton
Posts: 159
Default Thank you!

I appreciate the opportunity to be part of this great community and thank you for making it possible!
GBGX2 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 07:10 AM   #7
thinkxingu
Senior Member
 
thinkxingu's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,381
Default

Don, or anyone else who might know: is there a way to see the classifieds using Tapatalk?

Sent from my XT1528 using Tapatalk
thinkxingu is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 09:03 AM   #8
upthesaukee
Senior Member
 
upthesaukee's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Alton Bay
Posts: 4,279
Default

Quote:
Originally Posted by thinkxingu View Post
Don, or anyone else who might know: is there a way to see the classifieds using Tapatalk?

Sent from my XT1528 using Tapatalk
I thought that question was asked a year or two ago, and the answer was no; Tapatalk is a forum type application.

When I need to get to other sections of the site like classifieds or the calendar, I go to the browser on my tablet (or phone) and type in lake.cc and go to the full site.

One other disadvantage to Tapatalk is when someone is replying to a question, like who who be recommended for a project, and the replier puts their recommendation name into the subject line of their reply, those of us using Tapatalk cannot see that info, only what is in the body of the text.

Dave

Sent from my GT-P5210 using Winnipesaukee Forum mobile app
__________________
I Live Here... I am always UPTHESAUKEE !!!!
upthesaukee is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 09:08 AM   #9
moose tracks
Senior Member
 
moose tracks's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wappingers Falls, NY / Sanbornton, NH
Posts: 239
Default

Thanks Don,
__________________
Moose Tracks
moose tracks is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 11:05 AM   #10
elbie
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Hamden, Ct.
Posts: 28
Default Thanks Don

Only been a member here a short time and coming up to the lake to fish June 10-17th. I just want to let you know that this site is great in that it provides not only a link to info. on Winnie but having recently bought a small cottage on a lake in Ct. has proven to be most valuable in answering questions concerning issues that I may encounter there. Examples: Docks and heating issues. Thanks again!
elbie is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 02:22 PM   #11
PENIVISA
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 42
Thumbs up

Awesome job Don......Thanks for giving so much to so many of us
PENIVISA is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 05:45 PM   #12
PeterG
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Tuftonboro and Sudbury, MA
Posts: 174
Smile You're great

I've been a member of a dozen or two forums over the years--yours is the best! Thanks so much
PeterG is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 07:50 AM   #13
SAMIAM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Moultonborough
Posts: 2,205
Default

I'm on an identical forum in Florida and it doesn't hold a candle to the Winni Forum
SAMIAM is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 07:53 AM   #14
Rattletrap
Senior Member
 
Rattletrap's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Sandown/Gilford
Posts: 175
Default

Thanks Don
__________________
Captain of the "Day Tripper II" .......There are a lot better people a lot worse off!!
Rattletrap is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 07:54 AM   #15
Outdoorsman
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 363
Default Fyi

Been getting this message using Firefox. I had to add you as a trusted site.

Name:  wini.jpg
Views: 385
Size:  43.3 KB

Name:  wini2.jpg
Views: 384
Size:  46.1 KB
Outdoorsman is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 09:33 AM   #16
webmaster
Moderator
 
webmaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 1,896
Default

Quote:
Originally Posted by Outdoorsman View Post
Been getting this message using Firefox. I had to add you as a trusted site.
Thanks for the feedback. I made some changes late Sunday night that required some SSL certificates to be reissued. It looks like the problem you had was at 11:15 last night, which was right in the middle of those changes. Firefox seems to be displaying the site normally this morning.

UPDATE:

I spent most of the weekend trying to work out some issues that were caused by the server upgrade. I expected some problems since some of the software I use is old and incompatible with the new system (specifically PHP 5.6).

The good news is that most of the site is now working normally but there remain a few problems that I will work out over the next week or so. These are the problem areas that are disabled for now:

1. Photopost
2. Blogs
3. Advertiser's console
4. Forum "Thank You" add-on

Sorry about these problems but the upgrade was necessary to move forward. All new versions of the forum software require PHP 5.6 so I was stuck on an old version until I could upgrade.

Thanks for your patience. I'll get everything fixed as soon as I can.
webmaster is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2017, 09:00 AM   #17
upthesaukee
Senior Member
 
upthesaukee's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Alton Bay
Posts: 4,279
Default

Just an FYI as you work through your system upgrade.

Most of my time on the forum is on either my Samsung tablet 3 (mainly) or my Samsung S7 cell. Until recently, notifications for new unread threads would be highlighted by a vertical blue bar next to the forum topic (ie; boating, history, etc.) and when in that area, the individual threads would have the same bar.
Now I am not always seeing that bar within the topics. It's easy to get around this by looking at the threads and checking the time of the last post (s).
Not sure if its me or something else. Not wanting to add to your woes, but did want to give you my observations.
Thanks, as always, for this wonderful website.
Dave

Sent from my GT-P5210 using Winnipesaukee Forum mobile app
__________________
I Live Here... I am always UPTHESAUKEE !!!!
upthesaukee is online now   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.

This page was generated in 0.14058 seconds