Thread: Firefox Problem
View Single Post
Old 09-16-2015, 10:45 AM   #17
brk-lnt
Senior Member
 
brk-lnt's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: South Down Shores
Posts: 1,788
Thanks: 472
Thanked 511 Times in 290 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Oletimer View Post
Funny video Rusty. I was close to that stage!

That did work as you said depasseg. Thanks very much. Can you expand to say how or why it works that way? Can you say how to make that change permanent on the thumb print shown on left side of the web page; otherwise I would need to retype it each time for that one thumb print to open.

However I do thank you especially and all who responded.
Most of the time "wwww.SITE.com" and "SITE.com" go to the same server, but there is no requirement for this.

In this case, www.wolfeborocam.com and wolfeborocam.com (without the www) are going to two different servers (you can tell based on the two different IP addresses):

BRK-Air:~ brk$ ping wolfeborocam.com
PING wolfeborocam.com (69.94.120.79): 56 data bytes
64 bytes from 69.94.120.79: icmp_seq=0 ttl=50 time=27.219 ms
64 bytes from 69.94.120.79: icmp_seq=1 ttl=50 time=33.178 ms
^C
--- wolfeborocam.com ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 27.219/30.198/33.178/2.979 ms
BRK-Air:~ brk$ ping www.wolfeborocam.com
PING www.wolfeborocam.com (216.71.118.243): 56 data bytes
64 bytes from 216.71.118.243: icmp_seq=0 ttl=49 time=22.853 ms
64 bytes from 216.71.118.243: icmp_seq=1 ttl=49 time=25.720 ms
^C
--- www.wolfeborocam.com ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 22.853/24.287/25.720/1.434 ms

Whoever handles the wolfeborocam.com domain should fix this in DNS and/or tell people linking to the cam to update their links. There isn't anything you can do on your end, the link you're clicking is bad/outdated.
__________________
[insert witty phrase here]
brk-lnt is offline   Reply With Quote