Winnipesaukee Forum

Winnipesaukee Forum (https://www.winnipesaukee.com/forums/index.php)
-   Area WebCAMs (https://www.winnipesaukee.com/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   unable to get flightcraft live video (https://www.winnipesaukee.com/forums/showthread.php?t=22315)

Woody38 07-20-2017 11:14 AM

unable to get flightcraft live video
 
Has anyone had trouble with this. Never had a problem until yesterday when it said my browser didn't support it. Using Internet Explorer.
Thanks for any suggestion.

I am a retired workaholic and continuing aquaholic.

Denis D 07-20-2017 12:53 PM

I have same problem
 
It is also happening with the Wolfeboro cam. Also, the new Center Harbor Inn cam just shows an old winter photo when you click on it.

Denis D

Denis D 07-21-2017 09:09 AM

I still have the same issue with all 3 sites but I tried on my Ipad and they work fine. So it appears to be an IE problem, possibly something in a recent update. The message I get on the Flightcraft and Wolfeboro cams is "your browser does not currently recognize any of the video formats available". This message used to appear for a few moments and then the video would appear. Now it's just the message.

Denis D

webmaster 07-21-2017 10:43 AM

Quote:

Originally Posted by Denis D (Post 282407)
I still have the same issue with all 3 sites but I tried on my Ipad and they work fine. So it appears to be an IE problem, possibly something in a recent update. The message I get on the Flightcraft and Wolfeboro cams is "your browser does not currently recognize any of the video formats available". This message used to appear for a few moments and then the video would appear. Now it's just the message.

Interesting. I just tried it using IE and am seeing the same message. Apparently IE is not up to speed with HTML5.

My best suggestion is to use Chrome or Firefox. They both display the video without trouble. Most people don't use IE anymore and that could be why you're the first to point out the problem.

Denis D 07-21-2017 01:54 PM

Thanks W.. but I am determined to get to the bottom of it since I know it worked up to a week or so ago.

BTW.. Woody38 was the first, I am #2.:)

Denis D

Denis D 07-28-2017 01:37 PM

Updat
 
All cams magically started working correctly again this week. Someone must have excised the demons.:)

Denis D


All times are GMT -4. The time now is 03:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.